Afspraken maken ( 11/21/2017 )
Beste Lezer, Er is een website www.praktijkindebuurt.nl die aanbiedt afspraken voor u te maken bij uw huisarts. Helaas staan wij ongewenst op deze site en werken wij hier niet mee. U kunt afspraken maken via de aangegeven lijnen op onze website. Dit is via uw Mijn gezondheidsnet of per telefoon met de assistente. Onze excuses voor het ongemak.
Keuringen ( 11/17/2017 )
Vanaf heden nemen wij in de praktijk geen rijbewijs en/of medische keuringen af. U kunt voor de keuringen terecht bij Regelzorg in Zevenaar. Telnr: 088-23 23 300 www.regelzorg.nl
Volgsysteem Apotheek ( 7/31/2017 )
Sinds heden werken wij bij de apotheek met een volgnummersysteem. Dit houdt in dat u rechts van de ontvangsbalie een nummer trekt, u neemt dan plaats in de wachtkamer. In de wachtkamer hangt een bord aan de muur, hierop kunt u zien wanneer u aan de beurt bent. Op deze manier kunnen wij uw privacy waarborgen aan de balie. Hiervoor uw begrip.
Meer bewegen ( 2/15/2010 )

Meer Bewegen!

In 2010 wordt voor de inwoners van de gemeente Rijnwaarden een multidisciplinair programma aangeboden aan diabetespatiënten en patiënten met een hart- of vaatziekte of een hoog risico daarop.

De 5 huisartsen van Lobede, Pannerden en Herwen hebben samen met de fysiotherapeuten en de dietiste een programma ontworpen om bovengenoemde patientengroepen te helpen meer te gaan bewegen.

Voor details van het programma zie nieuwsbrief Meer Bewegen bij huisartsen en ook de informatie op Rijnwaardenzorg.nl